Welkom Arts en Auto-bezoeker!

Welkom op de website van Stichting Écht de Sjaak. Fijn dat je hier via Arts en Auto terecht gekomen bent. Deze stichting is opgericht voor ongeneeslijk zieke mannen en de mensen om hen heen. Iedereen die te maken heeft met ongeneeslijk zieke mannen is welkom, dus ook jij als zorgprofessional!

Wil je meer weten over de stichting, ervaringsverhalen lezen of over de vrienden van Sjaak? Neem een kijkje op deze website. Heb je vragen of wil jij ook graag een bijdrage leveren in tijd, geld, promotie of middelen? Laat het ons weten via het contactformulier

Stichting Écht de Sjaak! - Speciaal voor ongeneeslijk zieke mannen en de mensen om hen heen

Aanrader voor zorgprofessionals

Als je met een ongeneeslijk zieke mannen te maken hebt in je werk als professional, dan raden we je van harte aan dit boek te lezen. Met dit boek helpt Kasper Klaarenbeek ongeneeslijk zieke mannen en de mensen om hen heen om verbonden samen te leven. Hij schrijft vlot, geeft veel handvatten, praktische tips en herkenbare ervaringsverhalen.

Van ieder verkocht boek krijgt de stichting 2 euro netto (50% van uitgeverij AnderZ en 50% uit de royalty’s van Kasper) om ons werk te kunnen doen. Wil je het boek kopen? Bestel het dan hier! Wil je grotere hoeveelheden bestellen (vanaf 10 stuks)? Neem dan contact op via het contactformulier.

Contact