Agenda

Wij willen mensen bij elkaar brengen en ervaringen delen. Dat doen we online en live. Hieronder vind je de activiteiten die momenteel op onze agenda staan.

Als jij een evenement hebt dat relevant is voor Sjaken of de mensen om hen heen, meld het dan aan via het contactformulier. Wij laten je dan zo spoedig mogelijk weten of we het opnemen in onze agenda.

11 juni 2023

Boekpresentatie ‘Écht de Sjaak!’ en lancering stichting Echt de Sjaak!

Besloten event op uitnodiging.
Vind jij dat je niet mag ontbreken? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

17 juni 2023 van 14.00 tot 15.00 uur

Signeersessie in Veenendaal

Zaterdag 17 juni kun je van 14.00 tot 15.00 uur je boek laten signeren bij boekhandel van Kooten in Veenendaal. Zoek je nog een goed cadeau voor vaderdag? Normaal is dat al lastig, maar als er een ernstige/ongeneeslijke ziekte in jullie leven is, is dat NOG lastiger. Het boek ‘Echt de Sjaak’ helpt om in deze levensfase verbonden samen te leven.
29 juni 2023

Eerste Lotgenoten bijeenkomst in Veenendaal van 13 tot 15:30 uur

Deze eerste bijeenkomst is al volgeboekt.

4 augustus 2023

Lotgenoten bijeenkomst, omgeving Veenendaal. van 13:30 tot 16:00 uur.

Exclusief voor lotgenoten.
Maximaal 10 deelnemers. Kosten: € 10 voor verblijfskosten. Wil je erbij zijn? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. We nemen dan contact met je op om online kort kennis te maken en afspraken te maken over je deelname.

19 september 2023

Echt de Sjaak – informatie avond voor mannen met kanker. Invitee Veenendaal.

Exclusief voor lotgenoten.
Veel mannen met kanker en hun omgeving worstelen vaak met het ziek. Er is verrassend weinig houvast in dit soort situaties en mannen hebben dan snel de neiging om zich terug te trekken in hun ‘grot’ en het over zich heen te laten komen. Dit terwijl er nog zoveel waarde(n)vols te delen en beleven is in deze fase.

7 oktober 2023

Antoni van Leeuwenhoek Rally
“A cure for every cancer”

De Antoni van Leeuwenhoek Rally op 7 oktober 2023 is een jaarlijkse evenement waarbij de netto opbrengst compleet ten goede komt van het onderzoek naar Zeldzame Kankersoorten van het Antoni van Leeuwenhoek instituut en ziekenhuis.

Contact